Hvad er kritik? Om gode fisk og uønskede smagsdommere

Research output: Contribution to journalJournal articleResearch

Standard

Hvad er kritik? Om gode fisk og uønskede smagsdommere. / Sandbye, Mette.

In: Kritiker, No. 8, 2008, p. 61-63.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearch

Harvard

Sandbye, M 2008, 'Hvad er kritik? Om gode fisk og uønskede smagsdommere', Kritiker, no. 8, pp. 61-63.

APA

Sandbye, M. (2008). Hvad er kritik? Om gode fisk og uønskede smagsdommere. Kritiker, (8), 61-63.

Vancouver

Sandbye M. Hvad er kritik? Om gode fisk og uønskede smagsdommere. Kritiker. 2008;(8):61-63.

Author

Sandbye, Mette. / Hvad er kritik? Om gode fisk og uønskede smagsdommere. In: Kritiker. 2008 ; No. 8. pp. 61-63.

Bibtex

@article{d28908b083dd11dd81b0000ea68e967b,
title = "Hvad er kritik?: Om gode fisk og u{\o}nskede smagsdommere",
abstract = "Udgivelsesdato: marts",
keywords = "Det Humanistiske Fakultet, kunstkritik, anmelderi, samtidskunst",
author = "Mette Sandbye",
year = "2008",
language = "Dansk",
pages = "61--63",
journal = "Ariel",
issn = "1104-196X",
publisher = "Ariel Foerlag",
number = "8",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Hvad er kritik?

T2 - Om gode fisk og uønskede smagsdommere

AU - Sandbye, Mette

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - Udgivelsesdato: marts

AB - Udgivelsesdato: marts

KW - Det Humanistiske Fakultet

KW - kunstkritik

KW - anmelderi

KW - samtidskunst

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 61

EP - 63

JO - Ariel

JF - Ariel

SN - 1104-196X

IS - 8

ER -

ID: 6072599